persoonlijk

Meet Misty

Misty een nieuw familielid van huize Van der Wal. Ben jij benieuwd wie Misty is? Lees dan gerust mee!

Het verhaal achter Misty
Onze eigen moederpoes had helaas haar kitten verloren en daardoor kozen wij ervoor om een nieuwe kitten te nemen. Wij kwamen bij een adresje die kittens had en ze zo snel mogelijk weg wou hebben, dus wij mochten haar meteen meenemen ookal was ze nog maar 4 weekjes oud. We hebben haar donderdag 9 juni opgehaald. Eerst had moederpoes Nemo een beetje moeite ermee maar na ongeveer 5 dagen accepteerde ze Misty volledig.

Misty
Misty is geboren op 12 mei 2016 en is een heel lief klein druk meisje. Ze is de afgelopen weken dat ze bij ons is gekomen erg gegroeid en staat nu erg hoog op haar pootjes waardoor ze er een beetje gek uitziet hihi! Ze heeft een heel gek karakter en haar oogjes beginnen nu pas te verkleuren naar groen. Ze houdt van spelen met alles, ze is soms net een puppy en slaapt graag in haar bakje. Ze kan totaal niet rustig bij je op schoot zitten en probeert overal bij op te klimmen.

Haar naam was eerst Dixy maar dat vond ik niet zo mooi. (had mijn vader verzonnen) En omdat ze niet zwart is maar ook niet grijs vond ik Misty een mooie naam.

Je bent nu vast wel een beetje benieuwd hoe Misty eruit ziet ofniet?

Here is she! Met haar grote oren en haar kleine koppie!

(volg jij misty al op Instagram? @kittenmisty)

Q; Heb jij ook huisdieren?

Liefs
Angela

3 gedachten over “Meet Misty

  1. Wat een lief klein ding! Ik ben allergisch voor katten helaas, maar ik heb 3 kleine hondjes van 7, bijna 7 en 6 maand. ๐Ÿ˜‰ Ik ga zometeen volgen op Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *